Husense Cloud Platform

De privacy vriendelijke manier voor real-time monitoring van menselijke gebruik, gedrag en impact in binnen- en buitenruimte.

Smart building monitoring

Ze zijn de toekomst, de zogeheten slimme gebouwen of smart buildings. Deze gebouwen hebben niet alleen een standaard woonfunctie of kantoorfunctie, maar verzamelen data waarmee inzichten kunnen worden verkregen over bijvoorbeeld energieverbruik, onderhoud of veiligheid.

Husense maakt van een normaal gebouw een slim gebouwdoor bewegingen van mensen binnen het gebouw traceerbaar te maken. Meten is het begin, waar het om gaat is om al die data ook te kunnen. Ofwel, van inzicht naar actie.

Door het toevoegen van artificial intelligence zorgen we op verschillende manieren dat de beheerde van het gebouw begrijpt hoe ze veiliger en milieuvriendelijker kan werken, door ruimtes beter aan te laten sluiten op daadwerkelijk gebruik. Doordat er geen camerasystemen gebruikt worden krijgt u meer inzicht in de fysieke bewegingspatronen van het personeel en klanten, zonder dat hun privacy op welk moment dan ook in het geding komt.

Smart City monitoring

Zou je de buitenruimte anders inrichten als je data had over het daadwerkelijke gebruik?

Steden, straten en parken worden nu ingericht op basis van inzichten van de ontwerpers, verkeersmodellen, kwalitatief en kwantitatief onderzoek en beschikbare historische gegevens. Daadwerkelijke data en al helemaal realtime continue data over het gebruik van de buitenruimte ontbreekt in de meeste projecten. Gebiedsbeheerders zullen moeten vertrouwen op de gegevens die als momentopname worden gemeten door middel van observatie of door middel van enquêtering van de gebruikers van het gebied, tenzij ze gebruik kunnen maken van camera's of drones. Juist camera's en drones worden door burgers gezien als een grote inbreuk op de privacy.

Smart Building and Smart City begint met een goed platform

Een Smart City of Smart Building begint altijd bij het inzetten van krachtige meetapparatuur en een veilige ontsluiting naar een cloud portaal.

Kiezen voor Husense betekent kiezen voor flexibel inzetbare hardware, waarbij analyses leiden tot nieuwe inzichten die weer leiden tot actie. Door over the air updates is er elke update weer een verfijning van de metingen.

Begin met de schaalbare Smart Building of Smart City oplossing voor één toepassing, waarna je met elke nieuwe update meer mogelijkheden krijgt. Nieuwe toepassingen zonder dure nieuwe hardware, gewoon inbegrepen in het maandabonnement.

Welk probleem gaan we samen verkennen?

Elk project of business case heeft zijn eigen specificaties, vereisten en bijzonderheden.
Tijdens een demonstratie verkennen we samen de mogelijkheden, dat werkt verhelderend.

Plan een demo