Wij zijn Husense

Privacy door Human Sense en Artificial Intelligence te combineren, op het scherp van de snede van techniek. Alle software volledig in eigen beheer ontwikkeld, ontsloten met een zwaarbeveiligde Microsoft Azure cloud oplossing. Dat is waar we voor staan: Het privacy vriendelijke, veilige alternatief voor monitoren van mensen, gebieden en assets

Over de Batsense

Batsense is de naam van onze buitenradarsysteem. Radar maakt geen onderscheid tussen mannen en vrouwen, ras of uiterlijk. Het registreert simpelweg de reflectie van trillingen op een tijdslijn en is te trainen om gebruik, snelheid of activiteit te meten. Overal waar camerasystemen een te grote impact op de privacy hebben is Batsense in te zetten. Batsense sensoren hebben een grote instelbare reikwijdte en zijn met elkaar te combineren zodat je gebieden of gebouwen naadloos kan monitoren. Batsense opent een hele nieuwe markt voor gebouw- en gebiedsbeheerders waar camerasystemen te duur, te privacy gevoelig of te kwetsbaar voor zijn. Zie complete assets in één platform samenkomen, vergelijk ze met elkaar en analyseer de data.

Over het team

Husense BV is gevestigd op Saturnusstraat 14 (Binckhorst) in Den Haag. Het managementteam en oprichters van Husense BV stellen zich aan u voor:

“Camerasystemen zijn slechts in te zetten op 20 procent van de locaties of ruimtes waar je zou willen monitoren. Onze missie is om de andere 80 procent privacy vriendelijk en veilig in te regelen.”
Michael de By , CEO van Husense BV
“Met het team van Husense ontwikkelde we Batsense binnen 12 maanden van theoretisch concept tot prototype, binnen de tijdslijn en binnen budget. Dat is waar we voor staan, ook als het complex wordt.”
Steven Gosseling, CTO van Husense BV

Zij sturen het team van gemotiveerde Husense medewerkers aan vanuit het kantoor in Den Haag.

Partners

Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen

Husense heeft privacy, duurzaamheid en veiligheid hoog inhet vaandel staan. Wij confirmeren ons aan de SDG van de UN zoals hieronder beschreven:

SDG 11- Sustainable Cities and Communities

Niet discriminerend, geen onderscheid man/vrouw of huidskleur. Door gebouwen en kantoren anoniem te monitoren, kunnen wij de mensen een gevoel van veiligheid geven, gebouwen die leeg staan een nieuwe flexibele invulling geven, en zo de urban space beter te benutten.
Door compleet anoniem te meten, kunnen wij de mensen in gebieden de privacy bieden, maar toch hun de voordelen geven van het monitoren op gedrag van inbrekers.

SDG 15 - Life on Land

In elke weersomstandigheid activiteiten van mensen kunnen meten en waarnemen. Ook het gebruik van recreatieplekken in de natuur kunnen wij in kaart brengen. Onze sensoren werken op zonnepanelen, dus kunnen op elke plek in de natuur geplaatst worden, ook kunnen wij tot 100m ver kijken met een kijkhoek van 180°, wat voor grotere gebieden wenselijk kan zijn.

Welk probleem gaan wij samen verkennen?

Elk project of business case heeft zijn eigen specificaties, vereisten en bijzonderheden. Tijdens een demonstratie verkennen we samen de mogelijkheden, dat werkt verhelderend.