Husense wint uitvoeringsbudget in starthubs challenge

December 9, 2021

De innovatieve klantenteller en retail analyse software van Husense is uitgeroepen tot één van de winnaars van de Starthubs challenge uitgeschreven door de gemeente Den Haag.

De uitdaging waar wij aan meededen is deze: "Hoe kunnen we frustraties rondom de 1,5m maatregel in de horeca en detailhandel voorkomen?"  

Samen met de Gemeente Den Haag en het Haagse Retailpunt wil Husense zoveel mogelijk Haagse ondernemers helpen het serviceniveau te verhogen. Het beschikbare uitvoeringsbudget wordt ingezet om de kosten voor deelnemende ondernemers zoveel mogelijk te verlagen.

1,5m maatregel in haagse horeca en detailhandel

De Husense Oplossing

Met onze AVG-proof klantenteller meten wij in realtime het aantal personen dat in de onderneming aanwezig is. Deze informatie wordt in onze retail analyse software verwerkt en live getoond op het dashboard dat bij de ingang kan worden geplaatst. Uw klanten kunnen in realtime zien of er op het moment voldoende ruimte is om veilig te winkelen.
Dit dashboard is een service die wij aanbieden aan onze klanten en kan op ieder scherm met een webbrowser getoond worden.

De verzamelde drukte gegevens uit meerdere ondernemingen kan worden gebruikt om de drukte in een winkelgebied aan te geven.

Social distancing weergave
Het Social Distancing dashboardDit dashboard geeft aan hoeveel personen in de winkel aanwezig zijn en kan bij de ingang worden geplaatst. Het is op ieder scherm met een internet browser te tonen.

Waardevolle gegevens voor de ondernemer

Naast het ontzien van personeel en ondernemer in het handhaven van de maatregelen die gelden naar aanleiding van Covid-19, levert onze software waardevolle inzichten voor de bedrijfsvoering. Dit maakt de oplossing duurzaam en ook inzetbaar na dit corona tijdperk.

De App maakt het mogelijk om de verzamelde gegevens in realtime te gebruiken voor de operationele aansturing. De app laat onder andere zien hoe lang bezoekers gemiddeld binnen zijn, wat uw conversie is en geeft actieve informatie wanneer het druk wordt en er bijvoorbeeld kassa's geopend moeten worden.

De Husense Retail App
De Husense Retail AppDe retail app kan worden ingezet om de verzamelde gegeven en analyses in realtime te gebruiken voor de operationele aansturing van de onderneming.

Bent u geïnteresseerd in onze Sensor en Softwareoplossing neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Hou je Haags

Bent u een Haagse ondernemer dan maakt u bovendien aanspraak op een deel van het uitvoeringsbudget.

Welk probleem gaan we samen verkennen?

Wilt u meer weten over het gebruik van onze Mensen Teller? De waardevolle data van bezoekersaantallen in combinatie met één van onze platformen inzetten in uw onderneming, terwijl u voldoet aan de AVG-wetgeving. Neem dan contact met ons op.

Neem contact op