Blue tulip awards top 20!

December 9, 2021

We zijn als Husense trots dat onze innovatie voor privacy vriendelijk mensen monitoren in de Top 20 van de Blue Tulip Awards Cities & Communities terecht is gekomen! Naast andere business criteria heeft de jury ons goed beoordeeld op de privacy vriendelijkheid die in de kern van ons bedrijf zit. Het 3D radar surveillance systeem, Batsense, is gekozen om deel uit te maken van de Top 20 beste innovaties van Nederland.

Batsense, het privacy vriendelijke en inclusieve systeem voor human density en activiteits monitoring, gebruikt 3D-radar technologie voor de metingen. Hiermee dagen wij camera surveillance systemen uit en openen een nieuwe surveillance markt op plekken waar cameras niet geschikt zijn. Schaalbare hardware modules voeren metingen uit en sturen het naar ons streng beveiligde cloud platform voor analyse, inzichten en acties die genomen moeten worden.

De Blue Tulip Awards begonnen onder de naam Accenture Innovation Awards in 2007. Accenture en haar partners zochten naar een manier om de meest veelbelovende startups en innovaties in Nederland te laten groeien, schalen en te bloeien. Vorig jaar, lerende van vorig succes en feedback, heeft het programma meer ingezet op samenwerking, sterkere partnerschappen en true innovatie door de naam Accenture te rebranden naar Blue Tulip Awards.

Het volledige hardware systeem, software en het cloud platform zijn in-house ontwikkeld door de mensen van Husense die al meer dan 1 jaar aan alle verwachtingen voldoet. Een demo voor het detecteren van fietser, hardlopers, wandelaars en meer, is beschikbaar bij op op locatie als een proof-of-concept bij ons op kantoor in Den Haag, voor het laten zien van de geweldige toekomst die deze technologie te bieden heeft.

Voor meer informatie over de Blue Tulip Awards 2021, lees hier het top 20 artikel: https://bluetulipawards.nl/news/meet-the-top-20-2

Welk probleem gaan we samen verkennen?

Wilt u meer weten over het gebruik van onze Mensen Teller? De waardevolle data van bezoekersaantallen in combinatie met één van onze platformen inzetten in uw onderneming, terwijl u voldoet aan de AVG-wetgeving. Neem dan contact met ons op.

Neem contact op